• Дома
  • Политика за приватност

Политика за приватност

Мы ценим вашу конфиденциальность и стремимся обеспечить защиту ваших персональных данных.

  1. Собирање на податоци
  2. Ги собираме само потребните информации неопходни за да се обезбеди функционирање на страницата и обезбедување на услуги.

  3. користење на податоци
  4. Ние ги користиме вашите податоци само за да го подобриме квалитетот на услугата.

  5. Пренос на податоци на трети лица
  6. Ние не ги откриваме вашите податоци на трети страни без ваша согласност.