Rishikime të lojërave të njohura të përplasjeve në internet

Aviator
lojë përplasjeje me temë aviacioni
Aviatrix
lojë përplasjeje me temë aviacioni
Spaceman
lojë përplasjeje me një temë hapësinore
Lucky Jet
lojë përplasjeje rreth fluturimit në një jetpack
JetX
lojë përplasjeje për një aeroport nga i cili ngrihet një aeroplan
Aero
lojë përplasjeje me temë aviacioni
Si të filloni të luani lojëra përplasjeje?
Zgjidhni lojën tuaj të preferuar të përplasjes
Shkoni në faqen zyrtare të internetit
Regjistrohu në faqen zyrtare të internetit
Filloni të luani në internet
Po kontrollon disponueshmërinë e lojërave të përplasjeve nga ofruesit
Fut adresën e uebsajtit të ofruesit për të kontrolluar disponueshmërinë e një katalogu të lojërave të përplasjes.
Pyetje dhe përgjigje të njohura
Çfarë është një lojë përplasjeje?
Lojërat e përplasjes janë një prirje në industrinë e lojërave që është bërë veçanërisht e dukshme vitet e fundit, platformat kryesore të lojërave po e promovojnë atë në mënyrë aktive. Mekanika e lojës "përplasje" funksionon si më poshtë: në lojë ka një objekt që lëviz sipas një orari. Së bashku me lëvizjen e objektit, rritet koeficienti me të cilin shumëzohet basti i lojtarit për raund. Lojtari ka mundësinë të mbledhë fitimet e tij në çdo kohë ndërsa objekti është në lëvizje, por nëse objekti bie, raundi përfundon dhe lojtari humbet bastin e tij.
Cilat janë strategjitë bazë të lojës së përplasjes që do tju ndihmojnë të rrisni shanset për të fituar dhe të minimizoni humbjet tuaja?
Çfarë është unike për lojërat e përplasjes në platformën tonë dhe cilat veçori i bëjnë ato veçanërisht tërheqëse për lojtarët?