Politika e privatësisë

Мы ценим вашу конфиденциальность и стремимся обеспечить защиту ваших персональных данных.

  1. Mbledhja e të dhënave
  2. Ne mbledhim vetëm informacionin e nevojshëm të nevojshëm për të siguruar funksionimin e faqes dhe ofrimin e shërbimeve.

  3. Përdorimi i të dhënave
  4. Ne i përdorim të dhënat tuaja vetëm për të përmirësuar cilësinë e shërbimit.

  5. Transferimi i të dhënave te palët e treta
  6. Ne nuk ua zbulojmë të dhënat tuaja palëve të treta pa pëlqimin tuaj.