Aviator - игра со несреќи со авијација

Aviator - игра со несреќи со авијација
Aviator
игра со несреќи со авијација
Број на играта:
JNAE8QS_mk-744
Играта е тестирана
4.69 5
Генерални информации

Година на издавање

2019 година

Тип на игра

Несреќни игри

RTP

97%

Техничка информација

Програмер

Spribe

Финансиски информации

Минимален облог $, €, £

0. 1

Максимален облог $, €, £

100

Клучни карактеристики

Бонус игра

Бр

Опција за автоматско активирање

Да

Фактор

Да

Бесплатни вртења

Бр

Фреквенција на падот
4.43
Влијание врз играта
4.82
Интервали помеѓу падовите
4.97
Ажурирања
4.69
Поддршка за програмери
4.54
Вкупен пласман:
4.69

Нема рецензии.

Бидете првиот што ќе ја додаде вашата рецензија

Што има на нашата веб-страница за играта на паѓање Aviator?

Овде можете да најдете детални информации за играта, играјте бесплатно онлајн, добијте врска до официјалната веб-страница на игри со несреќи: Aviator.

Слични crash игри
Aviatrix
игра со несреќи со авијација
Spaceman
краш игра со тема за вселената
Lucky Jet
краш игра за летање на авион
JetX
игра за несреќа за аеродром од кој полетува авион