Lucky Jet - краш игра за летање на авион

Lucky Jet - краш игра за летање на авион
Lucky Jet
краш игра за летање на авион
Број на играта:
ALEK9I0_mk-747
Играта е тестирана
4.85 5
Генерални информации

Година на издавање

2021 година

Тип на игра

Несреќни игри

RTP

97%

Техничка информација

Програмер

1Win Games

Финансиски информации

Минимален облог $, €, £

0. 1

Максимален облог $, €, £

420

Клучни карактеристики

Бонус игра

Бр

Опција за автоматско активирање

Да

Фактор

Да

Бесплатни вртења

Бр

Фреквенција на падот
4.97
Влијание врз играта
4.56
Интервали помеѓу падовите
4.9
Ажурирања
4.89
Поддршка за програмери
4.91
Вкупен пласман:
4.85

Нема рецензии.

Бидете првиот што ќе ја додаде вашата рецензија

Што има на нашата веб-страница за играта на паѓање Lucky Jet?

Овде можете да најдете детални информации за играта, играјте бесплатно онлајн, добијте врска до официјалната веб-страница на игри со несреќи: Lucky Jet.

Слични crash игри
Aviator
игра со несреќи со авијација
Aviatrix
игра со несреќи со авијација
Spaceman
краш игра со тема за вселената
JetX
игра за несреќа за аеродром од кој полетува авион