Spaceman - краш игра со тема за вселената

Spaceman - краш игра со тема за вселената
Spaceman
краш игра со тема за вселената
Број на играта:
0J167N6_mk-746
Играта е тестирана
4.65 5
Генерални информации

Година на издавање

2022 година

Тип на игра

Несреќни игри

RTP

96.5%

Техничка информација

Програмер

Pragmatic Play

Финансиски информации

Минимален облог $, €, £

1

Максимален облог $, €, £

100

Клучни карактеристики

Бонус игра

Бр

Опција за автоматско активирање

Да

Фактор

Да

Бесплатни вртења

Бр

Фреквенција на падот
4.71
Влијание врз играта
4.58
Интервали помеѓу падовите
4.91
Ажурирања
4.71
Поддршка за програмери
4.33
Вкупен пласман:
4.65

Нема рецензии.

Бидете првиот што ќе ја додаде вашата рецензија

Што има на нашата веб-страница за играта на паѓање Spaceman?

Овде можете да најдете детални информации за играта, играјте бесплатно онлајн, добијте врска до официјалната веб-страница на игри со несреќи: Spaceman.

Слични crash игри
Aviator
игра со несреќи со авијација
Aviatrix
игра со несреќи со авијација
Lucky Jet
краш игра за летање на авион
JetX
игра за несреќа за аеродром од кој полетува авион